Asennetta.

Matias Hagelberg

Kouluttauduin terveydenhuollon ammattirekisteriin kirjatuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Helsingin hierojaopistossa 3 vuotta sitten. Olen siitä lähtien työskennellyt aktiivisesti klinikalla. Ensin pääkaupunkiseudulla ja nyt täällä Kouvolassa. Lisäksi kouluttauduin 7 vuotta sitten kuntosali- ja hyvinvointivalmentajaksi. Olen toiminut personal trainerina 6 vuoden ajan. Lisäkoulutuksia ammattitutkinnon lisäksi minulla on ravinnosta, triggerpistehoidoista,
Dry needling-hoidosta ja voimaharjoittelusta. 

Saija Hölsö

Olen Kouvolasta kotoisin ja tällä hetkellä aloittelen Fysioterapian kolmannen vuoden opintoja Lappeenrannassa Kouvolasta käsin. Työskentelen Likulla koulutuksen ohessa aktiivisesti hierojana ja tarjoan asiakkaille osaamistani. Otan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja pyrin löytämään ratkaisun mahdollisiin ongelmiin. Tarjoan opastusta oman kehon hallintaan ja hahmottamiseen, sekä uniergonomiaan. Minulta saat ohjeita tai pidemmän ajan ohjelman liikkuvuuden ja lihasvoiman ylläpitämiseen, sekä kehittämiseen. Koulutusta minulta löytyy valmentaja puolelta Profttraining Finland Oy:n Fascia Method -yksilövalmentaja, sekä ryhmänohjaaja puolelta. Olen lisäksi kiinnostunut ravinnosta ja sen vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin. Luen tällä hetkellä Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemusta. Aktiivisiin harrastuksiini kuuluu tavoitteellinen treenaaminen kuntosalilla, sekä pyöräily ja uinti.

Sinustako osa tiimiä ?

Kiinnostaisiko sinua toimia osana positiivista ja motivoitunutta Kouvolalaista yritystä? Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden harjoittaa hyvinvointialan elinkeinoa ilman alkupääomaa ja riskejä. Haemme Pääasiassa koulutettua hierojaa.

Close Menu